Scorpio

Scorpio, Skorpionen (24. oktober til 22 November), en af de mest energiske og stærke tegn i dyrekredsen. Dette er en spændende og magnetiske personlighed, meget passioneret og følelsesmæssig. De stærke personligheder og kan nemt være bestemt for lederroller. Overveje nogle af de komplekse berømte figurer er Skorpionen: Hillary Clinton, Pablo Picasso, Dylan Thomas, begge Simon og Garfunkel er Skorpionen. Andre omfatter digteren Sylvia Plath og Marie Curie. Marie Antoinette var en skorpion.

Skorpionen har en bedre chance for at få geni-niveau IQs end størstedelen af befolkningen; de er intens, kritisk og analytisk. De har tendens til at gøre oprør imod alle konventioner og kan være politiske ekstremister.

Den bedste kærlighed match til en skorpion er Stenbuk; de forstår hinanden på en dyb åndelig, næsten psykisk niveau. Scorpios give deres hjerter helt og lidenskabeligt.

At være så begavede, kan de finde tilfredsstillelse i mange ansættelser. Deres indre intensitet kan resultere i den iskolde selvkontrol og udstationering af kirurgen, koncentrationen af forskeren og heltemod af soldaten. Ethvert erhverv, i hvilken analyse, undersøgelse, forskning, der beskæftiger sig med praktiske forhold, og løsningen af mysterier er relevante, kan appellere til dem. Så politiet og detektivarbejde, spionage og counterespionage, lov, fysik eller psykologi kan tiltrække dem, og de kan blive herrer over det skrevne og talte ord. De kan være mest overbevisende talere og finde opfyldelse som diplomaterne eller prædikanter, og hvis de gør kirken deres profession, deres indre intensitet kan udtrykke sig i det åndelige iver af mystiske eller thaumaturgy.

Der er ingen Age af Scorpio astrologer store år, fordi der vil være nogen tid fremover. Hvad vil karakterisere denne æra, vi spekulerer på? Menneskeheden vil overleve så længe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *