Undgå at plukke træ persienner blindt

Mænd, der bor alene behøver ikke være hul i usoigneret puder og leve ligesom Neanderthals. Den seneste metroseksuelle tendens tilskynder faktisk mænd til at være mere elegant, både i deres udseende og deres livsstil. Dette er imidlertid ikke tilstrækkelig grund til helt give efter og være regelmæssig Marthas. Indretningsarkitekter understrege, at tricket til dekoration og styling mænds pads er at opretholde en balance mellem funktion, komfort og maskuline appel. Tale af maskulinitet, er lacy gardiner absolut ud til windows. Gardiner kan gøre, men de kræver vask og til tider ser tung og mørk. De fleste dekoratører sædvanlige og fælles valg for vindue behandlinger for mænd er træ persienner, fordi de er funktionelle, men robust nok til at være maskulin. De er de perfekte alternativer til skodder. Træpersienner er indbydende og varme. De låner også naturlig flair med deres rige pletter og farver.

Træ persienner kommer forskellige gør. Der er lodrette, vævet træ, imiteret træ og endda minis. De er indrettede i forskellige pletter, farver og konsistens, afhængig af materiale og slags træ, der anvendes. Bortset fra muligheden for at have dem kan skræddersyede, de laves med andre funktioner som ledningen tilt motorisering, fabric bånd, lys og UV kontrol og statisk forebyggelse.

Bare noget træ blind ikke; der er flere ting at overveje før du køber disse nuancer. Basswood og ramin er de fælles blinde træmaterialer. Ramin er billigere men basswood anses som premium kvalitet for træ persienner på grund af sin særprægede korn. For bedre pletter, holdbarhed og styrke er basswood normalt foretrækkes. Designere rådgive for at vælge blinds, som kommer med no-huller funktion. Dette sikrer, at blinds pull sammen tættere, efterlader ingen mellemrum mellem lameller, og gør værelserne mørkere, derved sparer mere energi. Dog kommer kun basswoods med denne funktion. Valance er også en vigtig faktor til at overveje, fordi det giver dækning for grimme metalhjulene. Konventionelle træ valance er normalt bundet på 2 inches og er fælles med ramin blinds. 3-tommer valance er fundet med basswood blinds og anses for at være mere indviklet. Form af blinds’ hale bestemmer, hvor tæt lamellerne trække sammen når lukket. Trapez haler levere den maksimale tæthed muligt og kommer med basswood. Rektangulære haler er signatur struktur af ramin blinds. Et sæt af basswood blind er det bedste valg for stil, funktion og holdbarhed. Prisen spørgsmål i træ persienner. De dyrere basswood blinds betragtes som den bedste og mest funktionelle. Ramin blinds arbejde godt for en billigere pris og med den rigtige vedligeholdelse.

Det er ligegyldigt hvilken slags træ blinde er valgt, det afgørende er, at det ordentligt bør opretholdes til at bevare sin pletten og generelt ser. Træ blinde butikker tilbyder normalt blinde vedligeholdelsesservices. mdf-plader.dk Korrekt vedligeholdelse er nødvendigt, fordi naturlige materialer i træ persienner gør dem mere følsomme over for ændringer i atmosfæren. Rådnende blinds er ikke dekorative.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *