Tror du virkelig spare penge hvis du købsvarer i løs vægt?

Med den fortsatte udgifter til forskellige elementer i vores samfund, begrebet køber i bulk er ved at blive mere almindelige, nogensinde. Men mange mennesker spørgsmål, hvis de virkelig gemmer penge eller ej. Svaret på dette spørgsmål, at ja du vil spare penge, når du køber de rigtige varer i løs vægt. For eksempel behøver du virkelig ikke at købe et tilfælde af 200 pærer, som der vil vare dig for mange, mange år. På den anden side hvis du har en fe store familie eller masser af gæster på en regelmæssig basis kan du overveje at købe toiletpapir og køkkenrulle i bulk.

Ethvert element, som du vil bruge i en kort periode er en god kandidat til at blive købt i bulk. Der er mange medlemskab lagersteder, der tilbyder massevarer der fokuserer på familier og mindre virksomheder. Tørre ingredienser til dit hjem, herunder sukker og mel er gode muligheder. Undgå at købe massevarer, der vil resultere i at spise det samme dag efter dag selv som ingen ønsker at gøre dette. Eksempelvis ikke købe snacks og kartoffel chips i bulk, fordi alle i familien vil hurtigt blive trætte af smagen.

Hvis du opdager, at sådanne ting som der er en god aftale, men mere end du har brug for, med rimelighed overveje at købe bulk varer med en anden familie. Denne måde kan du dele elementerne og bekostning. Det er god idé at tage den anden part shopping med dig, således at alle får en fair sige i hvilke varer der vil blive købt. Du skal muligvis være villig til at prøve nye mærker af elementer kan gøre dette arbejde. Hvis den anden part allerede bruger at mærke bede dem om at give dig en prøve. Hvis du vil have dem til at overveje dit brand og derefter give dem en prøve af det at prøve så godt.

Kød er nok den bedste vare du kan købe i løs vægt til at spare penge. Dette medfører sandsynligvis, investere i en fryser, der kan holdes i din garage eller kælder til at lagre kødet i. Du kan købe en hel okse, ½, en okse- eller endda en fjerdedel af oksekød. Bulk kød af bacon og svinekød fra svin, der er også en god mulighed. Igen kan du overveje at dele produkterne og omkostningerne med en ven eller slægtning.

Konserves vare meget lang tid, så du kan købe dem i bulk og ikke behøver at bekymre dig om dem fordærves. Nogle gode valg er supper, dåse grøntsager og forskellige saucer, som du vil bruge til madlavning. Babyer er ret dyrt, som alle med dem kan bevidne. Købe bleer, er babymad, og baby formel i bulk alle gode måder at spare penge på disse fornødenheder. Og endelig Lad os ikke glemme om udgiften vedrører fodre vores kæledyr. Hvis du bruger hund eller kat tørfoder, så købe den i løs vægt kan være en god mulighed for dig.

De fleste mennesker ændre ikke typen af vaskemidler eller rengøringsmateriel de bruger meget ofte. Du kan bestille disse produkter i bulk og spare masser af penge. Det meste af tiden de kommer i større flasker, som du kan hælde i mindre spray flasker. Sørg for at du har et køligt tørt sted at opbevare de resterende rengøringsmateriel, der er utilgængeligt for børn.

For at sikre, at du virkelig får et godt tilbud på massevarer, tage sig tid til at læse oplysningerne om kostprisen pr. enhed. Denne måde kan du sammenligne prisen med de samlede omkostninger. I de fleste tilfælde vil du kunne finde nogle virkelig gode tilbud der spare dig penge. På den anden side ikke være så hurtige til at afhente den store pakke af hvad nogensinde du kigger på uden at finde ud af, hvor meget hvert element virkelig koste dig. Producenterne har fået meget gode til at sælge varer på koncept og pakke design snarere end prissætning.