Sådan Spot dårlig forfatter

Du har et projekt der skal skrives og du er på udkig efter en freelance skribent. Hvordan ved du, hvis den person, du overvejer er en god forfatter eller dårlig forfatter? Udover de indlysende ting som dårlig stavning og dårlig grammatik er der andre afslørende Karakteristik af fattige skriver, at du skal lære at få øje på.

GRUNDLÆGGENDE

Antallet en måde til spot dårlig skrivning er ved at kigge efter det grundlæggende, at vi alle (forhåbentlig) lært i skolen. Dårlig stavning er en indikator for dårlig skrivning, som er dårlig grammatik og dårlig tegnsætning. Endnu mere bekymrende, er dog, at en forfatter, hvis arbejde er fyldt med stavefejl og grammatiske fejl mangler i grundlæggende sans for detaljer.

Tænk over det et øjeblik-hvis en forfatter ikke er grundige nok til at køre en simpel stavekontrol og grammatikkontrol på deres materiale, hvad gør de ignorere eller ikke give deres fulde opmærksomhed?

En anden måde at spotte en stakkels forfatter er at vurdere andre aspekter af deres arbejde, der påvirker materialets kvalitet.

LÆSBARHED – der er programmer, der evaluerer denne egenskab, men det er ofte lige så let at måle det ved at læse for dig selv. Ser for godt organiseret materiale, der flyder jævnt og følger en logisk progression af oplysninger.

TILPASNINGSEVNE – en dårlig forfatter ofte har svært ved tilpasning til forskellige skrive stile eller krav. Kig på skrivning prøver med et øje mod at se, hvor godt forfatteren tilpasser sig forskellige stilarter og emner.

PASSENDE stil – en dårlig forfatter har også svært ved vedtagelse af en stil, der er relevante for emnet ved hånden. Være opmærksom på hvordan forfatteren passer stil med emnet og Bemærk eventuelle sammenhæng eller uhensigtsmæssige bindinger.

ORIGINALITET – en dårlig forfatter kan mangle originalitet i deres arbejde. Dette kan vise sig som materiale det er kedeligt at læse, eller der bare synes at lyde som alt andet du har læst på et bestemt emne. Der er ingen krog eller opmærksomhed-fanget, der fanger din interesse og inviterer dig til at læse på.

KOMMANDOSPROGET – en dårlig forfatter vil typisk kæmper med deres beherskelse af det engelske sprog. Dette viser sig som forkert sætningsstruktur eller besvær med ordentlig bøjninger af verber, og ses ofte i forfattere for hvem engelsk ikke er deres primære sprog. Find en stor forfatter

En af de sikreste måder at leje en dårlig writer er at gå med den lavestbydende for dit projekt. Det er så sandt skriver så er det andre ting-du får hvad du betaler for.

Vi ikke foreslår du nødt til at bruge en ublu mængden af penge til at få fremragende skriftligt. Men en stor forfatter er sjældent de billigste forfatter, så vær ikke bange ud hvis bud på dit projekt dækker en bred vifte af dollar-beløb. Og tage hensyn til præcis, hvad du får for dine penge, herunder ting som omskrivninger, redigeringer, statusopdateringer, formatering, osv.

En forfatter feedback og referencer er af allerstørste betydning. Søger en person, der har klienten feedback, der er ægte frem for bare en simpel “gode arbejde, tak” eller noget lignende. En stor forfatter vil have en lang liste af udtalelser, der vil give dig en fornemmelse af deres arbejde kvalitet og deres pålidelighed. Pålidelighed er især vigtigt, fordi du ikke har tid til at jagte en forfatter, der har savnet en deadline eller undladt at sende en planlagt statusrapport. Klik her for at se, hvad vi mener med stor begejstring.

SÅ HVOR SKAL DU GÅ TIL AT FINDE EN STOR FORFATTER?

Internettet er fyldt med freelance-forfattere og freelance skriftligt markedspladser så stick med velanskrevne kilder. Se nøje på de gebyrer i forbindelse med marketplace websteder, også fordi disse ekstra udgifter kan hurtigt tilføje til de samlede omkostninger ved projektet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *