Hvordan du udskifter dit salg Script med en samtale

Det største problem var, at salg scripts endte sving den person, jeg kaldte et “ja” eller “Nej.”

Og det gjorde mig føles sleazy og bare fodret negative “sælger” stereotypen.Det syntes også unaturligt at afhente telefonen og straks pitch hvad jeg havde at tilbyde. Jeg følte, jeg antager alt for meget, når personen, der ikke engang kender mig.

Nu vil jeg dele med dig hvordan min hele tilgang har ændret sig takket være låse spillet.

Jeg tilbragte en hel nat studere din lyd, video og e-bog materialer fra programmet beherskelse, og den næste dag lightbulbs begynder popping i mit hoved.

Jeg indså, at jeg skulle være at lægge pres på anden personen ved at forsøge at føre dem til at sige “ja” til mit produkt eller business lejlighed.

Jeg indså også, at min tankegang var bagud.Mentalt var jeg forsøger at få aftalen, men jeg kæmpede for at undgå at bruge ord, der ville give det væk. Og det var den konflikt, der blev spist på mig – jeg havde en skjult dagsorden, og de mennesker, jeg kaldte samlet op på det faktum, at jeg ikke var at være ægte.

Så jeg skiftede min tankegang til hvad du foreslår: “Fokus på at komme til sandheden af om der er en passer eller ikke i stedet for at få salget.”

Når jeg begyndte at tænke på den måde, indså jeg, at jeg måtte først se, om personen, der var åben for IDÉEN om en anden forretningsmulighed før diskutere, om de var interesseret eller ikke.

Med andre ord, jeg var nødt til at tage et skridt tilbage på opkaldet, være ydmyge og begynde med en ny åbning sætning.Så her er hvordan det går:

“Hej, mit navn er Ben, og vi har ikke mødt endnu.” (Det er fantastisk, fordi det afvæbner mistanke om de måtte have om mig.)

Så siger jeg, “jeg lige ringer til se hvis du ville være åben for tanken om en anden form for supplerende forretning hvor kan generere indtægter med minimal investering.” (Når jeg spørge, hvis de er åbne over for IDÉEN først, folk synes meget mere afslappet og åben til at tale med mig om det..)

Og det er alt jeg starte med, fordi efter at samtalen flyder naturligt til ende konklusion på, hvorvidt vi kan arbejde sammen eller ej.

Nu har jeg ikke føler nervøs for at komme til det næste stykke af mit manuskript, fordi vi bare flytte ind i en naturlig samtale.

Faktisk, jeg har smidt ud af min script helt og begynde bare samtalen som jeg har beskrevet det ovenfor.Og her er hvad plejer at ske nu:

Anden dag jeg ringede en bly og brugt præcis denne tilgang.Samtalen flød naturligt og han syntes interesseret i en forretningsmulighed. Min første indskydelse var at forsøge at “lukke” ham, som jeg havde været uddannet til at gøre. I stedet huskede jeg, hvad du sagde om ikke at lægge pres på personen som du nær slutningen af en samtale. Så brugte jeg den naturlige formulering du foreslog, og sagde “Hvor tror du, vi skal gå herfra?”

Og han foreslog vi planlægge en udnævnelse til at flytte ting frem!

Jeg elsker denne tilgang, fordi jeg kan sælge uden at være aggressiv!

Også, mennesker reagere på mig ikke som en sælger, men som et menneske.Jeg har haft folk bestille udnævnelser og henvise mig til andre udsigter, fordi de ønsker at hjælpe mig. Jeg har også fundet, at når nogen ikke vil mine produkter eller service, jeg kommer fra opkald med ingen afvisning på alle. Der er ingen tvivl på alt, min virksomhed er vokset siden jeg har brugt din beherskelse program.

Salg mini lektion Take-Aways

Her er nogle vigtigste take-aways fra bens historie, der kan hjælpe dig med at komme på rette spor:

* Ændre din tankegang fra at forsøge at “lukke” aftalen til at “åbne” samtalen.

* Smide ud din lineær, trinvise salg script og oprette en naturlig åbning sætning, der ikke lægge pres på anden personen.

* Enden af dit første opkald, forsøg ikke at “lukke” for udnævnelsen.I stedet spørge, “Hvor skal vi hen herfra?”

* Lære at tænke på dig selv som en Problemløser og ikke som en person, der simpelthen sælge noget.

* Fokusere på at skabe en tovejsdialog snarere end blot at gøre din pitch.