Er boligen giftige?

Min ægtemænd cigaret boks, høflighed regering, viser en håndfuld af ingredienser: tjære, nikotin, kulilte, formaldehyd, hydrogencyanid og benzen. Der er nok mere at liste, men klappen er kun så store. Mange familier med rygere har truffet foranstaltninger til at holde børn (eller sig selv) fra røg. De tage det til et ventileret rum, tage den uden for, eller for den ultimative og kun fuld beskyttelse de klogt opgive ryger for evigt.
Du er uden tvivl klar over, overvejer alle medieopmærksomhed på en cigaret giftige dampe. Hvad du måske ikke er klar over er “ingredienslisten” af alt, hvad der er tilbage i dit hjem. Der er stadig farlige dampe i boliger overalt, og jeg er ikke talende omkring så og så ‘s vane at bryde vinden.
Vores hjem har deres egen giftige slam, endda dele nogle “ingredienser” med cigaretter, ligesom formaldehyd!
Vidste du?
* Krølfri ark indeholder formaldehyd. Din madras gør sandsynligvis også!
* Nogle håndklæder indeholder giftige kemiske reststoffer.
* Hvis en familiemedlemmer arbejdsplads har problemer med asbest, bly og andre giftstoffer, kan nævnte toksiner transporteres hjem!
* Den “nye bil lugten” er vinylchlorid, et kendt carcinogen.
* Er dit hus over 30 yrs. gamle? Indtil ‘ 70’s mange maling, gulvet er færdig, og muligvis flere ombygning i hjemmet leveringer stadig indeholdt bly.
* Har du et træ dæk eller swing sæt i din baghave, forelagt 2004? Vejrbestandig græsplæne genstande fremstillet før en visse 2004, (os) forbyde indeholder arsen.
* Mest populære hjem rengøringsmidler indeholder flygtige organiske stoffer find nemt og hurtigt terrassebrædder (VOC), der er knyttet til forskellige medicinske problemer, herunder kræft.
Craig Mouldey, Wood Flooring fyr (www.woodflooringguy.com) siger, “der er mange produkter i vores hjem, herunder krydsfiner, kernen i kabinetter og sandsynligvis endda laminat, der bruger en urea-formaldehyd lim.” Dine møbler, tæpper, stort set alt lavet af mand indeholder flygtige organiske forbindelser.
National Academy of Sciences anslår, at 15% af befolkningen i øjeblikket lider af flere kemisk overfølsomhed og miljømæssige sygdom på grund af de giftige miljøer, vi lever i. Så mange hjem toksiner er faktisk ligesom cigaretter, knyttet til kræft og andre invaliderende sygdomme. Den næste front i sundhed kan være hjemmefronten.
Tips til at rydde luften i dit hjem
-Undgå kemikalier og rengøringsmidler
+ I stedet bruge fælles bagning produkter som eddike og bagepulver eller købe “all-naturlige” ikke-kemiske rengøringsmidler. Hvis du har et skab fuld af kemikalier, ring til din lokale regeringskontor for oplysninger om deres bortskaffelse. De anser disse elementer farligtaffald!
-Undgå brug af aerosol-spray (indeholder hygiejneprodukter!)
+ Søg efter alternativer til aerosol rengøringsmidler og hygiejneprodukter. Hvis du er en luft freshener narkoman du kan erstatte det med en åben kasse bagepulver i hvert værelse. Du kan bruge urter som potpourri. Se denne side fra NY’S DEC hjemmeside for flere udskiftninger. ()
+ Holde på vedligeholdelse af ovnen, klimaanlæg mv. Overveje at investere i en slags air filter eller renere.
+ Ventilere høj luftfugtighed områder såsom badeværelser. Ventilere faktisk hele huset vejret tillader. Nylige undersøgelser viser indendørs luftforurening er værre end udendørs, selv i den store by.
+ Har dit hjem testet for radongas, skimmel, bly, asbest og andre mere almindelige forurenende stoffer.
+ Brug massivt træ eller i det mindste forsegle nogen krydsfiner eller spånplade.
+ Installer hårde gulve og bruger meget få tæpper. Hårde gulve, som du kan tørre ren, vil ikke havnen VOC rester fra rengøringsmidler og aerosoler som tæpper gør. Vælg sten, fliser eller trægulv med ugiftige lakker.
Også, når at gøre indkøb til dit hjem er det lagner eller renovering planer, google produktoplysninger og Læs etiketter at finde ud af, om produkter sikkerhed. Kigge efter “lav-udledning,” “pesticid gratis,” “ingen udstrømning” eller “ingen offgassing,” og andre relaterede centrale sætninger.
Du vil ikke kunne holde ud alle kemikalier, men du kan muligvis reducere VOC i dit hjem ved at træffe miljøvenlige valg når det er muligt. Mere end nogensinde er der virksomheder afsættes til fremstilling af sikrere produkter til dit hjem. Ved at være VOC-bevidste vil du også reducere mængden af farligt affald dumpes i deponeringsanlæg, når tid kommer til at råde over dine mindre farlige ejendele. Som en ikke-forretningsmæssigt forbundne, men ekstra bonus kan den tid det tager at forskning produkter forhindre unødvendige indkøb, som ville bare tilføje rod til dit hjem og sætte et hul i din pengepung. Bliver toksin bevidst således har et utal af positive effekter!
At være en smart og toksin-bevidste shopper vil hjælpe dig med at rydde luften i dit hjem. Du kan gøre verden lidt mere sikkert for din familie og samfund.
Nyttige ressourcer
CHEC
Indendørs luft forurening faktum ark *
* I øjeblikket indeholder kontakt info. få en gratis pjece indeholdende flere husholdningsprodukter og deres tilknyttede risici.
VOC info. fra EPA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *