EBay sælgere: Shopping på sort fredag vil gøre dig tusindvis

Sort er fredag en guldgrube for eBay forhandlere. På en enkelt dag er der mere rentable varer til salg end under hele resten af året. Hvis udført ordentligt, kan sort fredag nemt oprette tusindvis af kroner i overskud. Denne artikel forklarer i detaljer hvordan at finde og købe tilbud på sort fredag og derefter at sælge dem på eBay for en fortjeneste.

Forberede sort fredag

For at gøre de bedste køb på sort fredag, er det nødvendigt at starte ved at samle nogle forsyninger. I første omgang skal du følgende:

-Penge

-Transport

-Reklamer

Det første krav er temmelig selvforklarende, men husk på, at jo flere penge du kan tilbringe mere du kan gøre. Må ikke gå og bruge $10.000 på din første tur, da der er en masse at løs hvis du rodet op. Forbered dig på at bruge en angives beløbet af penge før de forlader, på den måde du vil vide præcis, hvad du får ind. Det andet krav er faktisk vigtigere end det lyder. Min ven og jeg gik på vores første Black Friday tur over fire år siden, og dreng var vi under parat. Vi gik ud med to sedans og kom tilbage med to sedans fyldt med produkter plus en anden sedan worth bundet til tag. Jeg anbefaler, at du i det mindste forsøge at finde en temmelig stor køretøj, selv om det ikke er nødvendigt. Endelig skal du finde dig selv så mange annoncer på sort fredag som muligt. Jo før du får disse, jo lettere bliver det at gøre forskningen. Jeg går personligt ind søger online; der er mange hjemmesider, der bogfører sort fredag salg annoncer, før de udskrives. Kigge efter deal sites og eBay sælger websteder for at have disse. Nu hvor du har alt sammen, lad os komme til den vigtige del.

Forske produkter for rentabilitet

Det er ironisk, at den vigtigste del af at tjene penge på sort fredag faktisk ikke er gjort på sort fredag. Dette er den del, der adskiller dem, der vil drage fordel af shopping og dem, der bare vil købe ting. Det næsten alle kommer til forskningen. Når den store dag ruller rundt, er det vigtigt at vide, præcis hvor du skal hen og præcis hvad du køber også vide hvor mange penge du forventer at tjene fra hvert produkt. Husk vigtigheden af dette skridt, som vi fortsat.

Den indledende forskning begynder med at finde materiale, alias reklamer. Dette kan gøres på to måder; først er at gå og få aviser på onsdag før sort fredag, andet er at finde ad-scanninger på internettet. Jeg foretrækker fuldt ud den anden metode, som det giver mig at forskning uger i forvejen. En simpel Google-søgning efter sort fredag vil afsløre mange hjemmesider, der er dedikeret til at levere annoncer så vidt god tid som muligt.

Når din annonce samling er samlet, skal du til at sidde og se gennem dem alle, betale særlig opmærksomhed til varer du tror vil sælge bedst. Hvis du har brug at få et generelt indtryk af produktets værdi så shown og se på hvilke varer Sælg bedst. Næste ønsker du at nedskrive en liste over de produkter, som du mener vil være rentabel, når de sælges. Du vil derefter tjekke listen mod de afsluttede auktioner på eBay til at få en omtrentlig selling værdi. For at gentage, vil du være på udkig gennem annoncer at udvælge værdifulde køber og sammenligne prisen med deres nuværende værdi på eBay. Dette vil give dig et gæt om mængden penge du kan gøre ud af hver vare. Jeg anbefaler, at gentage denne proces for at finde en vare og kontrollere dens eBay pris flere gange, således at din liste er temmelig komplet. I slutningen af denne proces, bør du have en god række produkter sammen med en idé om hvor mange penge du kan gøre fra videresalg dem.

Ranking og planlægning butikker

Nu er det tid til at planlægge ud vores shopping tur. Her har vi denne liste over produkter og hvordan værdifulde de er for os. Det næste skridt er at arrangere elementer af butikken og rentabilitet. Dette bør gøre det klart, hvilke butikker vil blive mere rentable end andre – det er de butikker, du ønsker at besøge først. Efter du har butikkerne arrangeret baseret på rentabilitet, du ønsker at dobbelttjekke timer for hvert salg. Dette vil sikre, at du fange alle muligheder på grund af anderledes timet salg (i en perfekt verden, hver salg vil starte omkring 2 timer efter den tidligere, i virkeligheden vil de sandsynligvis alle starter på samme tid). Det sidste trin i denne proces er at nedskrive en præcis rækkefølge af de butikker, du vil besøge og en præcis rækkefølge af de produkter, du vil købe i hver butik. Denne liste gør, købe de bedste produkter en meget ligetil tur. Hvis du ved hvad du vil før hånd, vil du få der før de mennesker, der bliver nødt til at tænke over det.

Den store dag – sort fredag

Tro det eller ej, er det ikke næsten så svært, som det er lavet sig at være. Ja, vil der være skarer. Ja, folk opfører sig som galninge. Dette er grunden til du vil lykkes – fordi du allerede har planlagt og forsket alt og vil ikke være handler skøre. Boret er enkel: Følg din tidsplan og købe så mange af de rentable varer som du kan få. Der kan være tidspunkter, når du har brug for at være selvhævdende på forsiden af en linje, eller endda til at skubbe din vej gennem en flok at komme til et produkt. Centrale er at forblive høflig, selvsikker og selvhævdende nok at komme til hvor du skal hen. At få vred eller forårsager problemer vil kun gøre tingene værre. Hvis du ikke kan få en af dine bedste produkter, det er ikke verdens ende. Husk at der er en masse andre emner, som du kan få til at videresælge for en fortjeneste. Her er et generelt sæt af retningslinjer for at få de bedste varer:

-Altid bevare roen. Du skal være i kontrol og tænker på alle tidspunkter.

-Være selvhævdende. Sige undskyld mig til at komme forbi mennesker, ikke bare vente der.

-Vær høflig. Det øjeblik du mister dit temperament, vil de sælgere tænde dig.

-Holde sig til planen. Købe de elementer, du kan, og gå videre til den næste butik.

Hvis alle disse retningslinjer er holdt i sindet, bør der ikke være nogen problemer under sort fredag. Der er en anden ting at være opmærksom på; med at sælge. Salgspersonale vil forsøge strengt at tilføje garantier, surge strimler, antivirus software, og mange andre elementer, ikke der er værd at nævne. Ikke købe ind i deres salgs-hype – stick med planen og købe de rentable varer, intet andet.

Sælge dine produkter på eBay

Næsten der! Her er hvad der bliver det næste: katalogisering og sælge varer online. Det er ret nemt; den hårde del er bestemt. Sælge så mange af emnerne som muligt inden for de næste to eller tre uger, på den måde de vil ankomme inden jul. Ikke gå i panik eller overbelastning eBay for at nå denne frist varerne vil sælge næsten lige så godt den første uge i januar. Jeg anbefaler ikke sælger produkter i ugerne før og efter jul, da dette er normalt en temmelig langsom salgsperiode på eBay. Jeg vil varmt anbefale læsning disse sælgende guider, hvis du nødt til at børste på din eBay auktion teknik. På det mest grundlæggende niveau skal du mindst medtage et billede i hver auktion. Det er om det – når alt er opført du kun behøver sidde tilbage og beskæftige sig med forsendelse. Der er også nogle shipping guider i ovenstående link, hvis nødvendigt.

Lad varerne sælger, og tælle overskud

Dette er den bedste del. Når alt er færdig med at sælge, det er tid til at tilføje det hele op og se bare hvor stor sort fredag er. Jeg personligt har lavet over $2.000 på min første sorte fredag. Give det en chance, gør forskningen, og held og lykke!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *