Det kan du gøre, hvis du missede Black Friday

Black Friday er sådan en dag, som man helst ikke må gå glip af, hvis man elsker gode tilbud. Du kan få alt det, hjertet begærer, til priser som ligger langt under normalen. Men hvad hvis et eller andet kommer i vejen for din shopping? Måske bliver du syg, eller måske skal du simpelthen noget andet. Så er gode råd dyre, men her er du så heldig, at du får dem helt gratis!

Led efter ekstra tilbud på nettet

Black Friday falder én gang om året, og hvis du ikke når at købe det, du mangler, på denne dag, er der bare ikke noget at gøre. Eller hvad? Faktisk er der rigtig mange netbutikker, som lader deres Black Friday-tilbud kører i en længere periode. Det kan være op til flere uger efter dagen rent faktisk fandt sted.

Derfor behøver du ikke at give helt fortabt, selvom du gik glip af den store dag. Søg på nettet efter dine yndlingsforhandlere og se, om de ikke har et tilbud eller to tilbage. Du kan sagtens være heldig at finde det, du leder efter, alligevel. Rigtig mange butikker har jo også outlet-afdelinger, som du kan kigge i. Her kan du være heldig, at de Black Friday-varer, som ikke bliver solgt på dagen, kommer hen. Så kan du faktisk få dem til samme pris alligevel, og nogle gange bliver det endda billigere, fordi de simpelthen bare skal af med dem.

Det er altså rimelig smart, hvis du gerne vil spare penge.

Køb af private

Som du sikkert ved, kan man godt komme til at gå lidt amok på sådan en Black Friday. Nogle gange kommer folk til at købe langt flere ting, end de egentlig har brug for, og så kan du være heldig. Du kan starte med at gennemsøge DBA og Facebook for potentielle tilbud. Hvis du leder efter noget meget specifikt, kan du også lave opslag, hvor du søger bestemte produkter.

Det gode ved den slags er, at vi sparer på ressourcerne, og så slipper folk for at skulle gemme på en masse ting, de egentlig ikke skal bruge. Vi kan alle komme til at købe lidt for meget, men det er bare en god ide at sende det videre, hvis vi slet ikke har brug for det alligevel.

Alle vinder – du får det, du har drømt om, og sælgeren får lidt ekstra penge til næste gang. Så er alle glade og klar til det bliver Black Friday igen.