Unified conference software: audio-video-WEBconference til Intranet

WEBconference tjenesteydelser over internettet er mere og mere brugt primært siden deres prissætning tilstand skiftede fra pr. minut pr. deltager til fast pris pr. måned for ubegrænset brug. På trods af at, har brugen været begrænset af sikkerhedsmæssige årsager men også på grund af virksomhedskultur, som valorizes brug af interne ressourcer i stedet for ekstern service udlejning.

Ikke desto mindre har fordele ved conferencing teknologier som indebære, videokonferencer og WEBconference, taget hver for sig, påvist samt at spare tid end for at reducere rejse udgifter. Forestil dig, hvad det kunne være med unified conference integrerer lyd, video og WEBconference over den samme PC-grænseflade.

To betingelser skal være opfyldt for at forbedre virkningen. Første, fælles konference skal være en intern ressource som e-mail, CRM eller ERP, tilgængelig uden omkostninger blot med et klik med musen. Mere, løsningen skal opnå en næsten militær sikkerhed og opererer over et Intranet, på en enterprise lokalnetværk (LAN) og ikke via internettet.

Med dette perspektiv for øje tilbyder Tele-effektivitet nu sine unified conference løsning, Conferenceware, som software med en permanent licens (en gang gebyr) stadig udnytter det som en service over nettet. I dette tilfælde virksomheder erhverve software til fast pris og vært deres møder over deres egen webserver på Intranet.

Professionelle services til installation og uddannelse leveres gennem distributionsnet. Denne distributionsnet er sammensat af computer integratorer primært dem, der kommercialisere CRM løsninger, som Conferenceware er integreret. De virksomheder, der udbyder voice over IP-tjenester finde også mulighed for at op-sælge deres nuværende kunde base.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *